Fyrmesteri

Fyrmesteriet är spexets egna fest, mat och gasq grupp. Tillsammans med Fyrmestaren själv så är Fyrmesteriet 100% en del av spexet och är med på allt som spexet gör. Men Fyrmesteriet står inte på scen. 

Eventplanering, matlagning, bar, festdesign och mycket mer är vad Fyrmesteriet gör. Mest älskade av alla i Bergsspexet, och perfekt för dem som inte vill stå på scen men ändå vara med i något fantastiskt!

Fyrmestare:

Daniel Fredriksson

Fyrmestare "Fyren" Daniel är spexets nöjesmästare. Mat, snacks, fest, fik, dryck och allt annat nöje genomförs av Daniel. Allt från paus-punch till efterfest, Fyren ser till att alla i och runt spexet är nöjda, mätta och glada! Självklart klarar han inte allt det själv, utan har Bergsspexets fyrmesteri i sin rygg!

Vice Fyrmestar Milou är Fyrens högra hand, och nära på inga av Berspexets event och tillställningar skulle fungera utan henne. Allt blir gjort, allt blir fixat och allt blir roligt med Milou på plats!

Vice Fyrmestare:

Milou Göransson

Kontaktuppgifter

Konglig Bergs Spectacle Sellskap

Drottning Christinas väg 15-19

100 44 Stockholm

Vid kontaktbehov om diverse frågor eller kommentarer, kontakta lilla rådet via bergsspexet@gmail.com

© 2018 av Konglig Bergs Spectacle Sellskap

Organisationen

Konglig Bergs Spectacle Sellskap (KBSS) är en kårförening vid Tekniska Högskolans Studentkår som sedan 1943 årligen uppsätter ett student-spex. Ideell förening.

Org. nummer 802427-8247

  • White Facebook Icon